Wood lodge

20-12-2107; Momenteel worden onze Woodlodges uitgebreid met stromend water en een toilet, binnenkort meer informatie en foto’s beschikbaar. zie ook onze facebook pagina

Voor de kampeerder die van natuurlijk kamperen houdt maar toch de luxe van ruimte, een goed bed en lekkere stoelen wil, hebben wij momenteel twee 5 pers. woodlodges (Zomerzon/Fluisterwind) te huur.

Onze Wood Lodge:

De stoere hut is van 44 mm. dik hout en heeft een luifel van 2 x 5.00 meter. IMG_9419
De hut zelf meet 5.00 x 6.00 meter.
De hut staat op een doorlopende gladde vloer van 5.00 x 8.00 meter.
Er is stroom en vaste verlichting.

De wood-lodges staan niet ver van ons luxe sanitairgebouw. U kunt hier gratis douchen en warm water halen.

Slapen
De hut is voorzien van twee aparte slaapkamers met een eigen raam. Alle ramen kunnen open en zijn in de slaapkamer voorzien van muggengaas. In één slaapkamer staan twee boxsprings met goede matrassen in de maat 80 x 200 in de andere slaapkamer staat een boxspring met matras en een stapelbed met matrassen.
Wij voorzien de bedden standaard van een kussen.

– Dekbed,hoeslaken,kussenhoes en overtrek of slaapzak dient u zelf mee te nemen.
– Extra kinderbedje is mogelijk.

Keuken
– In de hut staat een eenvoudige maar compleet ingerichte keuken.
– Aanrecht met afvoer, geen stromend water, koelkast, 4 pits gasstel, pannen, bestek, servies, koffiezetapparaat, glazen, mokken enz.
– Wij zorgen ervoor dat u bij aankomst direct koffie, thee, suiker, zout en peper bij de hand heeft.

Wonen
In het keuken/woongedeelte staat een eetkamertafel met 4 of naar wens 5 stoelen. Er ligt een koeienhuid op de grond voor behaaglijk warme voeten. Een open kast met vier opbergkratten en aan de zijkant kledinghaken biedt voldoende opbergruimte.

Terras
Op het grote overdekte terras staat een stoere picknickset en een lounge bank met tafeltje. Ook staat er naast het terras een gezellig houtkacheltje. Bundels hout zijn bij ons te koop.

Tarieven
Klik hier