Trekkershut Pod

Nieuw vanaf het seizoen 2017 zijn onze trekkershutten.

Onze Camping Pod is een unieke houten accommodatie (Engels ontwerp). Het knusse verblijf biedt ruimte aan twee tot vier personen. Noem het maar een houten tent. Een ideale overnachtingsplek voor het actieve buitenleven.

Camping de Haverkamp beschikt over 2 modellen: de Camping Pod Basic en Camping Pod Comfort. Hieronder is per type een toelichting en plattegrond te vinden.

De Camping Pod Basic heeft een binnenruimte van 11 m² en is ingericht met een twee persoonsbed (200 x 140 cm).

Tevens vindt u er een paar heerlijke lounge stoelen waarin u heerlijk kunt zitten na uw gemaakte wandeling of fietstocht. Voorzien van een eethoek met een tafel en twee krukjes. 
Buiten op de kleine veranda vindt u nog twee vaste zitplaatsen.

De Pod Basic is geschikt voor maximaal 2 personen en huisdieren zijn toegestaan.

Inventarislijst trekkershut “Okkernoot” download je hier

 

 

 


De Camping Pod Comfort heeft een binnenruimte van 16 m² en is ingericht met een twee persoons bed (200 x 140 cm), slaapbank voor eveneens 2 personen (180 x 110 cm), toilet, kitchenette (spoelbak, stromend water, koelkast) en kleine zithoek. Let op: de kitchenette beschikt niet over een kookplaat.

Keukeninrichting hebben wij apart te huur deze bevat: keukengerei, servies, pannen, bestek, elektrische kookplaat. (klik hier voor de inhoud van het keukenpakket)

De Pod Comfort is geschikt voor maximaal 4 personen en huisdieren zijn niet toegestaan.

Inventarislijst trekkershut “Bellefleur” download je hier

 

 

Houtentent